Her kommer kyllingretten jeg laget sammen med Wenche på God morgen Norge i går (se gjerne innslaget her). En variant av denne retten er tidligere blitt publisert på bloggen her, men har nå blitt oppjustert med litt mere grønnsaker, slik at den metter litt mer. Kyllingen blir ekstra god i selskap med en smakfull sennepssaus, spinat, tomat, paprika og parmesan. Alt tilberedes i en og samme form, hvor alle de gode smakene fra kyllingen og grønnsakene er med og skaper magi i sausen. Har du først prøvd den blir det nok ikke lenge til neste gang!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
KYLLING & GRØNNSAKER
3-4 | kyllingbryst eller kyllingfilet |
1 | rødløk , i tynne båter |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her