I denne ovnsretten, som jeg har kalt "farmers pie" siden den er en kjøttfri variant av shepherds pie, har jeg brukt ulike rester fra grønnsaksskuffen. Sammen med blant annet tomater og deilige krydder, og toppet med en deilig potet- og sellerirotmos, skaper de virkelig magi i den ildfaste formen. Såpass magi at mannen min (som ikke alltid tar bølgen når det står vegetarmat på menyen) snakker om den rett som det er. Ved servering drypper du over den smakfulle urteoljen, som setter en ekstra spiss på retten. En ny kjøttfri favoritt, kanskje?
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
GRØNNSAKSFYLL
1 | rødløk , i små terninger |
2 | sjalottløk , i små terninger |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her