Å ovnsbake fisk og grønnsaker i folie er en enkel, sunn og ikke minst smakfull måte å tilberede fisk på. Her går ikke en eneste dråpe fiske- og grønnsakkraft til spille, og vitaminene er også intakt. Og dessuten er det en smart måte å bruke opp grønnsaksrester på, og kanskje har du også noen fiskerester og reker i fryseren, slik jeg hadde?

Ha grønnsaker og fisk på et ark med aluminiumsfolie, krydre med salt og pepper og ha på en god teskje med deilig urtesmør, pakk igjen – og putt det hele i ovnen. Etter et kvarters steketid åpenbarer det seg fargerike grønnsaker og perfekt tilberedt fisk med en deilig saus. Og som ikke det er nok, så er det minimalt med oppvask etterpå! Velbekomme!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

FISKEPAKKER

600 g fiskefilet (torsk, laks, sei el.)
18-20 reker (kan sløyfes)

URTESMØR

100 g smør , romtemperert
2-3 ss urter feks. basilikum og persille, finsnittet

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste