Nystekte churros er en kjær favoritt hjemme hos oss, og da vi skulle ha en meksikansk aften forleden var junior helt klar på at han ville lage churros til dessert. Churros er en populær klassiker - med sprø utside og myk innside, og rullet i en deilig blanding av sukker og kanel. Serveres varme eller lune med en fyldig sjokoladesaus og/eller en silkemyk karamellsaus som dipp. Og gjerne sammen med en kule god vaniljeis, om du vil kose deg litt ekstra.
Tips: Les gjennom hele oppskriften før du setter i gang, og lag ferdig sausen(e) før du frityrsteker churros. Se også flere tips avslutningsvis.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
CHURROS
3 dl | vann |
120 g | smør , i terninger |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her