Boller er alltid populære på kakebordet, og de blir garantert ekstra populære hvis de dekoreres med fargerik kakestrøssel. Du trenger:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
hveteboller | |
melis | |
sitronsaft | |
kakestrøssel |
SLIK GJØR DU
Lag bollene etter oppskriften og la de avkjøles helt. Dropp eventuelt rosinene og ha gjerne non-stop eller sjokoladebiter i deigen før du triller ut bollene.
Lag melisglasur av melis og sitronsaft. Ha glasuren i en sprøytepose og dekorer bollene. Dryss umiddelbart over litt strøssel i ulike farger. Enklere kan det knapt bli!
HIPP HIPP HURRA for barnebarnet mitt Sienna som fyller to år i dag, og Anine som fylte to år for tre dager siden!
Publisert 8. 7. 2013
Hei Trine:-)
Jeg har lest bloggen din i lang tid og jeg finner masse inspirasjon til god mat, så for det vil jeg bare takke deg<3
Men jeg har et ønske; er det mulig å gjøre bloggen din litt bedre å lese for mobil? Jeg får ikke søkefunksjonen til å fungere på min Iphone 5 , jeg syns ikke bloggen er spesielt enkel å lese på mobil heller…
Hadde vært så kjekt å stå på butikken å se på oppskriftene dine dersom det er noe jeg lurer på 🙂
Men ellers er bloggen din super 😀
Jeg er oppmerksom på problemet og det jobbes nå med å gjøre bloggen mere brukervennlig på mobil. Det viser seg dessverre ikke å være så enkelt, da bla det spesielle programmet som gjør mobilen mer brukervennlig var en del av årsaken til de store problemene som var på bloggen i vinter. Dvs at programvaren gjorde at bloggen var veldig treg, ustabil og hadde mye nedetid. Vi måtte da skru av programmet som gjorde bloggen brukervennlig på mobil, for å unngå at det ikke krasjet bloggen helt. Men som sagt, jeg er oppmerksom på problemet, og gjør hva jeg kan for å få orden på dette. 🙂