"Antipasto" betyr "før måltidet" på italiensk og er småretter som serveres før hovedmåltidet. Det trenger ikke være komplisert eller inneholde mange forskjellige ting – det enkle er ofte det beste. Ta gjerne utgangspunkt i det du har i kjøleskapet: noen gode oliven, litt spekeskinke, ost, noen nøtter og kanskje en rest pesto? Småting som sammen blir skikkelig hyggelig å spise, og gjerne med en god italiensk vin i glassene. Legg det opp på et fat med litt godt brød og en god olivenolje, så har du en smakfull start på måltidet eller deilige småretter til et uformelt lag. Her er noen tips.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SPEKEMAT & OST

parmaskinke
coppaskinke

TILBEHØR

cherrytomater
minigrissini

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste