REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
FARGERIK KYLLINGFORM MED FETAKREM
RAMEN MED MED SPICY KJØTTDEIG OG NUDLER
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER
KJØTTGRYTE MED HVITE BØNNER, TOMAT OG GULROT
PEANØTTCURRY MED SØTPOTET OG BLOMKÅL
TORSKEFORM MED HARISSAMARINERTE GRØNNSAKER OG PAPRIKASAUS
ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI
GRYTERETT MED SVINEKJØTT, GRØNNSAKER OG HOISIN- OG CHILISAUS
VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT
ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA
DAN DAN-NUDLER MED SVINEKJØTT OG PAK CHOI
PASTA MED OVNSBAKT BLOMKÅL, CHORIZO OG GRØNNKÅLPESTO
KREMET FISKESUPPE MED RØD PESTO OG ROTGRØNNSAKER
«MARRY ME CHICKEN» – KYLLING MED SOLTØRKET TOMAT OG PARMESAN
KYLLINGSALAT MED TOMATER, PAPRIKA OG FETA
LASAGNESUPPE MED SALSICCIA
STABLEBRØD MED HVITLØK- OG PERSILLESMØR
HARISSAMARINERTE KYLLINGSPYD MED GULROTSALAT OG DIPP
MUHAMMARA – PAPRIKADIPP
HUMMUS MED TOPPING
TOMAT- OG GRANATEPLESALAT
REKER SAGANAKI – TOMATBAKTE REKER MED FETA
LAMMEKJØTTBOLLER MED TOMATSALAT OG MYNTEYOGHURT
SPINAT- OG FETARULLER MED SPICY HONNINGDIPP
KYLLINGSALAT MED QUINOA, GRILLET PAPRIKA OG PARMESANDRESSING
CURRY MED GULROT, EPLE OG BROKKOLINI
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO
KJAPP INDISK BUTTER CHICKEN
SHAKSHUKA MED PAPRIKA OG BØNNER
KJAPP PASTA BOLOGNESE
TACOGRATENG
KYLLING TERIYAKI MED BROKKOLINI
GRØNNSAKSCURRY MED CASHEWNØTTER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
RØD CURRY MED TORSK, KOKOSMELK OG PAPRIKA
BIFF MED TOMATSMØR & BAKT POTET
CASHEWKYLLING
BAKT POTET MED TOMATSMØR