Hyttehagen bugner av friske urter. Her har en neve persille blitt rørt sammen med deilig hvitløksmør, og fylt mellom lagene i et smakfullt "stablebrød" som ble servert til en av sommerens grillmiddager. "Stablebrød", også kalt "pull-apart-bread", er nydelig tilbehør til for eksempel supper, gryteretter, pasta, salater og grillmat. Det kan også nytes som det er, gjerne med noe godt i glasset. Brødet kan varieres og fylles etter smak og behag, se tips om ulike variasjoner avslutningsvis.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GJÆRDEIG

2 dl melk
2 dl vann

FYLL & TOPPING

150 g smør , romtemperert
3 fedd hvitløk , knust

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste