ENKEL BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE MED AIOLI
JAMBALAYA – MED KYLLING, CHORIZO OG REKER
ANNONSE - MUTTI
PASTA AL FORNO – FARGERIK ITALIENSK PASTAGRATENG
VEGETARPAI MED SPINAT, LØK, PAPRIKA OG FETA
CHILI- OG HVITLØKSMARINERTE KYLLINGSPYD MED PAPRIKA OG SQUASH
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED SALVIESMØR
ANNONSE - MUTTI
KYLLING CACCIATORE MED RISONI
SALTIMBOCCA DI POLLO – KYLLING MED HVITVINSJY OG GRØNNE ERTER
ANTIPASTI – ITALIENSKE SMÅRETTER
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED TOMATSAUS
TAGLIATELLE MED KJØTTRAGU
OVNSBAKT GRØNNSAKSSUPPE MED BACON
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
«ANTIPASTISALAT»
LASAGNESUPPE MED SALSICCIA
ONE POT-PASTA MED LAKS, ASPARGES OG SPINAT
REKER SAGANAKI – TOMATBAKTE REKER MED FETA
ASPARGES MED CHILIREKER
TOSCANSK GRØNNSAKSUPPE MED BACON
SPAGETTI MED CHORIZO, PAPRIKA OG OLIVEN
FYLDIG TOMATSUPPE MED ET HINT AV CHILI
PASTASALAT MED TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM
GRILLET ASPARGES MED URTEPESTO OG BACONSMULER
GULROTSUPPE MED RØDE LINSER OG INGEFÆR
LASAGNESUPPE
BLOMKÅLSUPPE MED SPRØ SPEKESKINKE
GRATINERT KYLLING MED TOMAT- OG BASILIKUMSAUS
KREMET SKALLDYRSUPPE MED KREPSEHALER
ONE POT-PASTA MED KJØTTBOLLER OG SQUASH
BURRATA OG KONFITERTE TOMATER
PARMASKINKE MED RUCCULA, FIKEN OG PARMESAN
KREMET KYLLINGFORM MED PAPRIKA
VäSTERBOTTENSPAI MED BACON OG LØK
LASAGNE MED SALSICCIA OG MOZZARELLA
ANETTES ORANSJE TORTELLINIFAVORITT V. 2
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
MOUSSAKA
POTETTERTE MED LØK OG BACON
TAGLIATELLE MED OVNSBAKTE TOMATER OG GREMOLATA