


RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED TOMATSAUS

OVNSBAKT OMELETT MED GRØNNSAKER OG PØLSE

EPLESALAT MED BACON, TRANEBÆR OG KARAMELLISERTE VALNØTTER

TONKATZU – SCHNITZEL MED SYLTET KÅLSALAT OG CHILIMAJONES

TUNFISKTARTAR MED MANGO OG CHILIMAJONES

PINSA MED FIRE TYPER TOPPING

SLIK LAGER DU PINSA

ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA

«ANTIPASTISALAT»

KYLLINGSALAT MED TOMATER, PAPRIKA OG FETA

LASAGNESUPPE MED SALSICCIA

BLT PASTASALAT – MED BACON, TOMATER OG SITRONDRESSING

SOMMERSALAT MED KYLLING, NEKTARINER, JORDBÆR & COUSCOUS

THAISALAT MED CHILIKYLLING OG PEANØTTDRESSING

HONNINGBAKT GULROT MED CHILI OG GRANATEPLE

MUHAMMARA – PAPRIKADIPP

REKER SAGANAKI – TOMATBAKTE REKER MED FETA

SPINAT- OG FETARULLER MED SPICY HONNINGDIPP

KYLLINGSALAT MED QUINOA, GRILLET PAPRIKA OG PARMESANDRESSING

ASPARGES MED CHILIREKER

MINITACOS

SHAKSHUKA MED PAPRIKA OG BØNNER

MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN

SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI

RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT

CACIO E PEPE – SPAGETTI MED PEPPER, OST, SITRON OG PISTASJ

PASTASALAT MED TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM

ANNONSE - SMOOTHIEXCHANGE
AÇAI-BOWL MED GRANOLA, MANDELSMØR OG FRISKE BÆR

ASPARGESRULLER MED SPEKESKINKE OG JORDBÆR

CHILIMARINERTE VILLREKER MED PAPRIKA OG KORIANDER

GRILLET ASPARGES MED URTEPESTO OG BACONSMULER

BIBIMBAP – KOREANSK «PYTT-I-PANNE»

GULROTSUPPE MED RØDE LINSER OG INGEFÆR

PØLSEHORN MED RØD PESTO

HJORTEBURGER MED BRIOCHE, BACON, SYLTET RØDLØK OG BLÅMUGGOST

BRIOCHE – HAMBURGERBRØD

JULESMØRBRØD MED JULESYLTE, ROASTBIFF OG SKINKESTEK

KYLLING KARAAGE MED TO DIPSAUSER

GRØNNSAKER MED TO SORTER DIPP

LAG SUSHI SAMMEN – SLIK GJØR DU DET!
