TRERETTERS MENY; COPPA- OG CHEVRèRULLER, SKREI MED TOMATPESTO OG SKOGSBÆRPARFAIT
Inviter på en enkel og smakfull treretters middag med coppa- og chevrèruller til forrett, og torsk med tomatpesto og spennende tilbehør til hovedrett. Det hele rundes av med en smaksrik skogsbærparfait med sjokoladesmuler, friske bringebær og coulis til dessert. Fikk du lyst til å teste menyen? Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med coppa- og chevrèruller som serveres på en seng av frisk ruccola. Retten toppes med en sødmefull fikenvinaigrette og saftige blå druer, som balanserer den salte skinken og den syrlige osten helt perfekt. En kjapp, enkel og smakfull forrett du lager i en fei.
#HOVEDRETT #
Det er skreisesong, og da er kunsten å nyte denne fantastiske råvaren når den er på sitt aller beste. Skreien ovnsbakes og toppes med hjemmelaget tomatpesto, og serveres med en silkemyk potetmos smaksatt med parmesan, samt sprø brokkolini og frisk spinat. Skreien kan selvsagt erstattes med torsk.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med hjemmelaget iskrem. Skogsbærparfait med sjokoladesmuler og skogsbærcoulis er en deilig dessert som kombinerer friske smaker fra skogsbær med fyldig fløtekrem og sprø sjokoladebiter. Parfaiten lages uten iskremmaskin ved å blande eggedosis, pisket krem og moste skogsbær, hvor en sirupsaktig sukkerlake sørger for silkemyk og perfekt konsistens. Parfaiten, som gjerne kan lages ferdig flere dager i forveien, serveres med en fyldig skogsbærcoulis, friske bær og et dryss sjokoladesmuler – en deilig kombinasjon av søtt, friskt og sprøtt.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.