Treretters meny

Inviter på en enkel, men smakfull treretters middag med lave skuldre. På menyen står en fargerik tunfisktartar til forrett og en smakfull ramen med spicy kjøttdeig til hovedrett. Som en søt avslutning på måltidet foreslår jeg en silkemyk crème brûlée med et hint av appelsin og Cointreau.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med en fargerik og smakfull tunfisktartar med mango og chilimajones, som serveres i sprø hjertesalatblader og toppes med litt chilimajones.

 

Tunfisktartar med mango og chilimajones

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg ramen med spicy kjøttdeig, nudler og masse godt tilbehør. En kjapp og smakfull rett hvor det meste kan gjøres klart på forhånd.

 

Ramen med spicy kjøttdeig og nudler

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med en silkemyk crème brûlée, smaksatt med Cointreau og appelsin. Lag gjerne desserten ferdig et par dager i forveien, men karamelliseringen av sukkerlokket gjøres umiddelbart før servering.

 

CRÉME BRÛLÉE MED COINTREAU

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste