TRERETTERS MENY; RØKELAKSMOUSSE, REINSDYRSTEK & SJOKOLADEPAVLOVA
Velkommen til en smakfull kveld med en deilig treretters meny! Vi starter med en forrett med røkelaksmousse med eple og sprø quinoa. Til hovedrett serveres mør og saftig reinsdyrstek med en fyldig rødvinsaus, kremet sellerirotpuré og sødmefulle pærer. Og som et søtt punktum serveres minipavlova med sjokolade, salt karamellsaus og en knasende hasselnøttkrønsj. (Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.)
# FORRETT #
Røkelaksmousse med eple og sprø quinoa.
#HOVEDRETT #
Reinsdyrstek med rødvinsaus, bakt sellerirotpuré og honningstekte pærer.
# DESSERT #
Sjokoladepavlova med salt karamellsaus – og toppet med smakfull nøtte- og sjokoladekrønsj.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.