SOMMERMENY; ASPARGES, GRILLET SVINEFILET OG PANNA COTTA MED RABARBRASUPPE
Inviter til grillfest til St. Hans eller på en hvilken som helst annen dag! Her er mitt forslag til en enkel, fargerik og smakfull treretters meny. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med asparges og spekeskinke, servert med en vellagret balsamicoeddik og noen friske jordbær. Server den som fingermat eller ferdig anrettet på fat som en forrett.
#HOVEDRETT #
Hva tenker du om saftig grillet svinefilet toppet med chili- og limesmør, servert med ovnsbakte småpoteter og en smakfull maissalat med syltet rød chili til hovedrett? Sommerlige og gode smaker, hvor mye kan gjøres klart på forhånd.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med panna cotta som serveres i en sommerfrisk rabarbra- og jordbærsuppe. Desserten kan forberedes flere dager i forveien og «monteres» sammen rett før servering.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.