EGENREKLAME

 

Trines beste ukemenyer_overtrekk kopi

«Hva skal vi ha til middag i dag» er et stadig tilbakevendende spørsmål i de fleste hjem. I min nye kokebok, Trines beste ukemenyer, vil jeg hjelpe deg med svar på nettopp det spørsmålet. Her finner du varierte og smakfulle ukemenyer med middagstips til hele uken. Kjappe, enkle og varierte retter til travle hverdager, og litt mer avanserte og tidkrevende retter til helgene og de hverdagene du har litt bedre tid. Og selvsagt en god dessert når du vil kose deg litt ekstra!

 

Boken kommer på lager 2. september, og vil koste kr. 429. Hvis du bestiller Trines beste ukemenyer nå, så kan du få boken signert og med personlig hilsen fra meg. I tillegg får du den i posten før alle andre. Klikk deg inn HER for å bestille den med fri frakt.

Trines beste ukemenyer

I Trines beste ukemenyer har jeg laget ti ukemenyer. Fem av ukemenyene inneholder retter som passer ekstra godt på høsten og vinteren, mens fem av ukemenyene passer ekstra godt på våren og sommeren. Når det er sagt er det selvsagt opp til deg å lage dem når du vil, for de fleste rettene smaker godt året rundt.

Trines beste ukemenyer

Innledningsvis finner du et bilderegister med alle oppskriftene sortert etter kategori/hovedprotein. Bak i boken finner du også et omfattende alfabetisk register over alle oppskrifter og tilbehør, samt et emneregister. Det skal med andre ord være enkelt å finne frem hvis du leter etter en spesiell oppskrift eller bare søker inspirasjon.

I overkant av 30 av de 80 oppskriftene er nye og ikke å finne på bloggen, mens resten er populære oppskrifter fra bloggen som allerede har blitt manges favoritter. Bla i boken her.

 

Jeg gleder meg til å vise dere den nye boken! Bestill en signert utgave med personlig hilsen HER eller kjøp den i din lokale bokhandel etter 2. september.

Trines beste ukemenyer

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste