Lag noe ekstra godt i helgen, og inviter på middag! Her er mitt forslag til en smakfull treretters meny. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med en frisk og smakfull rekecoctail hvor rekene blant annet får selskap av mango, chili, lime og en spicy chilidressing.

Rekecoctail med mango og chilidressing

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett foreslår jeg Fransk kyllingform, en smakfull og populær rett på bloggen. Kyllinglårene gratineres her i en deilig sennepsaus som er smaksatt med litt honning og finrevet sitronskall, servert med ovnsbakte småpoteter og aspargesbønner. Her kan det meste gjøres klart på forhånd og settes inn i ovnen noen minutter før retten skal serveres.

FRANSK KYLLINGFORM MED SMÅPOTETER OG ASPARGESBØNNER

Server gjerne hjemmebakt hvitløksbrød som tilbehør.

Hvitløksbrød

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning smaker det godt med créme brûlée med pasjonsfrukt og bringebær. Crème brûlée er en av mine favorittdesserter. I tillegg til at det er godt på smak, kan det meste gjøres klart på forhånd slik at det kreves minimalt med innsats før desserten står på bordet. Rett før servering drysser du demerarasukker på, og tryller frem et crispy karamellokk som vil imponere gjestene dine.

CRÉME BRÛLÉE MED PASJONSFRUKT OG BRINGEBÆR

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste