ANNONSE - HELLOFRESH

HelloFresh

I en hektisk hverdag kan det ofte være en utfordring med å planlegge og handle inn til sunne og varierte middager. Da kan matkasser være en god løsning. Joda, også jeg tyr til matkasser av og til, gjerne i ferier eller perioder hvor jeg er opptatt med store prosjekter, som nå når jeg skriver på en ny kokebok og deadline kryper nærmere og nærmere. Jeg har i løpet av de siste tre ukene testet matkasser fra HelloFresh, med gode erfaringer. Har du også lyst til å teste HelloFresh? Da har jeg en rabattkode til deg!

HelloFresh

HelloFresh leverer til store deler av landet (se her om de leverer der du bor). Hver uke kan du velge mellom 25 ulike retter og sette sammen din egen matkasse på inntil fem retter, eller du kan velge en ferdig meny på tre retter. Vi valgte tre retter fra kategorien «Raskt og enkelt», varierte og smakfulle middager som var både enkle og raske å lage. Siden det vanligvis er jeg som står for middagene hjemme hos oss, setter jeg ekstra stor pris på at andre har gjort «jobben» med å sette sammen sunne og varierte middagsretter, handle inn ingrediensene og ikke minst kjøre det hjem til oss.

HelloFresh

Matkassene ble levert til avtalt tid, og ingrediensene til hver rett var pakket for seg, noe som vi opplevde som veldig praktisk når mann eller barn skulle lage maten. I pakkene finner du nemlig alt du trenger for å lage retten, du trenger kun basisvarer som salt, pepper og olje i tillegg. Alt er ferdig målt opp og da blir det også lite matsvinn. Oppskriftene var oversiktlige og enkle å følge, og estimert tidsbruk stemte godt. Råvarene var friske og fine, og alle rettene vi testet smakte veldig godt! Og kanskje har jeg også fått inspirasjon til nye smakskombinasjoner som kommer i en ny oppskrift på bloggen en gang i fremtiden?

HelloFresh

Matkassene fra HelloFresh er en smart og praktisk løsning for alle som ønsker å spare tid og redusere stresset rundt middagslagingen, og samtidig spise variert, velsmakende og næringsrik middagsmat. Prøv det du også, bestill din matkasse her, eller bruk rabattkoden TRINES1549, og få kr. 1549 i avslag på dine fem første matkasser.

 

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med HelloFresh. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste