OKTOBERMENYEN; RØKT LAKS, LAMMECARRÈ & CRÈME BRÛLÈE
Inviter på en deilig treretters middag med smak av høst! Menyen er enkel, rustikk, fargerik og smakfull, og det meste kan gjøres klart på forhånd.
# FORRETT #
Vi starter med en enkel, men smakfull forrett med røkt laks, pepperrotkrem og rugbrødsmuler. Se tips i oppskriften hva som kan forberedes på forhånd.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg lammecarré med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker. Dette er virkelig gourmetmiddag som du garantert vil imponere med. Bruk steketermometer så er du garantert saftig og mørt kjøtt!
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med créme brûlée med et hint av appelsin og kanel. Créme brûlée er ofte min «go to-rett» når vi har gjester på besøk. Desserten kan forberedes dagen før, og sukkerlokket karamelliseres rett før servering.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her.