Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

Endelig er jeg i gang med nye bloggoppskrifter etter en lang og deilig sommerferie! Det ble virkelig en pangstart etter ferien, hvor alt skjedde på en gang: lansering av Trines mat 2, innspilling av nye YouTube-filmer, intervjuer, diverse avgjørelser knyttet til oppussing av og kjøkkeninnredning til det nye matverkstedet, skolestart for junior - og midt oppi dette gikk vi hen og kjøpte oss ny hytte. Da ble det smått med tid til å eksperimentere med nye retter, og i alle fall ikke tid til å notere og fotografere underveis. Men, på selveste lanseringsdagen så var det rett og slett en ledig ettermiddag, og da kunne jeg gjøre det som jeg lenge har savnet, nemlig å pusle på kjøkkenet, smake, notere, fotografere og nyte. Valget falt på en enkel lakserett med soyasaus, og med en frisk agurk- og eplesalat til. Da maten var klar til å nytes, så unnet vi oss et glass hvitvin til, for å feire at Trines mat 2 endelig var på plass i butikkhyllene. Prøv denne smakfulle lakseretten du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SOYAMARINERT LAKS & RIS

600-700 g laksefilet , i porsjonsstykker
1 dl soyasaus

AGURK- OG EPLESALAT

1 agurk , i tynne strimler
1 grønt eple , i tynne staver

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste