Endelig er jeg i gang med nye bloggoppskrifter etter en lang og deilig sommerferie! Det ble virkelig en pangstart etter ferien, hvor alt skjedde på en gang: lansering av Trines mat 2, innspilling av nye YouTube-filmer, intervjuer, diverse avgjørelser knyttet til oppussing av og kjøkkeninnredning til det nye matverkstedet, skolestart for junior - og midt oppi dette gikk vi hen og kjøpte oss ny hytte. Da ble det smått med tid til å eksperimentere med nye retter, og i alle fall ikke tid til å notere og fotografere underveis. Men, på selveste lanseringsdagen så var det rett og slett en ledig ettermiddag, og da kunne jeg gjøre det som jeg lenge har savnet, nemlig å pusle på kjøkkenet, smake, notere, fotografere og nyte. Valget falt på en enkel lakserett med soyasaus, og med en frisk agurk- og eplesalat til. Da maten var klar til å nytes, så unnet vi oss et glass hvitvin til, for å feire at Trines mat 2 endelig var på plass i butikkhyllene. Prøv denne smakfulle lakseretten du også!
Ingredienser
SOYAMARINERT LAKS & RIS
| 600-700 g | laksefilet , i porsjonsstykker |
| 1 dl | soyasaus |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her