NYTTÅRSMENYEN 2014
Det er kanskje på tide å planlegge nyttårsmenyen for de som har «kjøkkentjeneste» på årets siste dag? Vi er invitert bort til venner, og slipper derfor å gruble på det i år, men jeg har selvsagt noen forslag til dere som kanskje kan være til inspirasjon (klikk på bildene):
# FORRETT # 1
Denne forretten, som består av konfitert laks med laksetartar med avokadokrem og rugbrødchips, serverte jeg på nyttårsaften i fjor:

Alternativt kan jeg friste med disse tre deilige forrettene:
Alle forrettene på bloggen finner du samlet her.
# HOVEDRETT # 1
Som hovedrett velger jeg i år kalvefilet med sesampoteter og en smakfull gorgonzolasaus.

Har du ikke lyst på kalvefilet kan jeg eventuelt friste med:
# MELLOMRETT #
Som mellomrett serverer jeg ofte en ost eller to, med godt tilbehør:

Du finner mer inspirasjon til ost og tilbehør her.
# DESSERT # 1
Årets dessertforslag er sjokoladefondant med godt tilbehør.

Men, det er jo også mye annet godt å velge blant, for eksempel:
Alle dessertene på bloggen finner du samlet her.
Fjorårets forslag til nyttårsmeny finner du her. Alle menyene på bloggen finner du samlet her. Eller ønsker du kanskje å satse på fingermat i år? Sjekk da ut denne fingermatmenyen, del 1 + del 2.
Lykke til med planleggingen! Har du bestemt deg for hva du skal servere i år?