I samarbeid med tanum.no har jeg fått ordnet med nye, fine kokeboktilbud, som kanskje kan komme godt med som julegave til matglade venner eller familie? Du får 40% rabatt på veiledende pris ved å klikke på lenkene nedenfor og benytte rabattkoden TRINESJUL ved bestilling.

Skafferiets kokebokSKAFFERIETS KOKEBOK

I landlige omgivelser på idylliske Helgøya midt i Mjøsa ligger den koselige kafeen Skafferiet. I denne kokeboken inviterer Charlotte Holberg Sveinsen leseren med på en reise gjennom de fire årstidene på Skafferiet. Hver sesong har sine råvarer som utnyttes når Charlotte lager mat, enten det er fersk salat, solbær, neper, skinke eller mel fra lokale leverandører. Her er oppskrifter på lunsjretter, kaker, småretter, saft og syltetøy. Charlotte kommer med tips og råd om matlaging, og gir inspirasjon til retter og pynt for de ulike høytidene og årstidene. En kjempefin og inspirerende kokebok med mange gode smaker. Anbefales! Rabattert pris kr. 239 (veil. kr. 399).

 

ThaimaniTHAIMANI

Thaimani er skrevet av Terje Ommundsen. Han har jobbet blant annet på restaurantene Bagatelle og Statholdergaarden, og reist mye for å få inspirasjon og erfaring. Etter et opphold i Chiang Mai i Thailand, startet han den populære restauranten Plah i Oslo i januar 2004, som er en av mine favorittrestauranter. Denne boken er full av spennende smaker, hvor ingredienser og krydder typisk for Thailand er kombinert med norske råvarer. I boken finner du også en oversikt over de viktigste råvarene i det thailandske kjøkken, noe som kan være greit å ha et lite bilde av før du skal handle. Dette er en kokebok med «vann-i-munnen-garanti», og som jeg selv har brukt selv ved flere anledninger. Rabattert pris kr. 239 (veil. kr. 399).

 

33 uforglemmelige måltider33 UFORGLEMMELIGE MÅLTIDER

Boken tar for seg 33 viktige måltider i livet; fra dåp, konfirmasjon eller bare en innflytningsfest, til nyere tradisjoner som Halloween. Boken dekker alt fra borddekking, til matlaging og vinanbefalinger til hver rett. Borddekkingen og vinforslagene er det restaurantsjef Daniela Tepper som står for. Vinanbefalingene er fra sommelier og restaurantør Toralf Bølgen, begge fra Bølgen og Moi i Bergen. Borddekkingen er alt fra tradisjonell, men utrolig vakker. Du får blant annet steg-for-steg bilder av hvordan hun har bygget et dekorativt tårn av gafler og glass. Dette er en kokebok som har gitt meg mye inspirasjon og jeg har laget masse fra den. Dessverre er ikke alle oppskriftene alltid så godt forklart, men har du grunnteknikkene under huden er dette en kokebok med masse inspirasjon og matglede. Rabattert pris kr. 269 (veil. kr. 449).

 

Fredag hele ukenFREDAG HELE UKEN

“Fredag hele uken” er en sjenerøs og fristende, og prisbelønt bok (vinner av den norske prisen for «Best Cookbook Design 2011) som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Boken har vært flittig brukt hjemme hos oss. Løp og kjøp! Rabattert pris kr. 239 (veil. kr. 399).

 

Hellstrøm jr. HELLSTRØM JR.

Med denne kokeboken ønsker Hellstrøm å få tenåringer mer interessert i mat og matlaging. Boken er full av oppskrifter på alt fra frokost til kveldssnacks, hverdagsmiddag til festmiddag. Oppskriftene er enkle og steg-for-steg bilder forklarer lure triks til hvordan man løser kokkeutfordringer på mesterlig vis. Selv om denne er rettet mot tenåringer, er det definitivt mye her som er vel så nyttig for en voksen hobbykokk. Mat og barn er et tema som jeg brenner veldig for, det er jo de unge som skal få Norge inn i bedre matvaner. Kanskje denne boken kan bidra til å vekke en matinteresse som vil vare livet ut? Rabattert pris kr. 209 (veil. kr. 349).

 

Tilbudene gjelder ut året, men dersom du skal være sikker på å få bøkene før jul bør du bestille før 16. desember. Bøkene leveres hjem til deg fraktfritt frem til jul.

Ta gjerne også en titt på KOKEBOKHYLLEN min hos tanum.no, hvor du finner flere kokebokfavoritter. Ønsker du å bestille et signert eksemplar av TRINES MAT kan du gjøre det HER.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste