
Det er sommer og høysesong for høye lunsjsmørbrød på terrassen på hytta. Det er ferien sin det!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
2 skiver | Landbrød eller eltefritt brød |
cherrytomater , delt i to eller fire biter | |
1 | mozzarella , i skiver |
1 neve | basilikum |
god olivenolje litt | |
god balsamicoeddik litt | |
maldonsalt |
SLIK GJØR DU
Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek dem ved 225 grader (over- og undervarme) i ca 5 minutter, til brødet har tatt litt farge.
Fordel tomater, mozzarella og basilikumblader oppå brødet, og drypp litt olivenolje og balsamicoeddik over. Dryss gjerne litt maldonsalt over – og server umiddelbart.
Enjoy!
Publisert 11. 7. 2013
Du mener vel basilikumblader antar jeg?
Det stemmer nok det
Har rettet opp nå 
Hei
Men endte opp med å titte rundt på fler av oppskriftene dine
Så mye godt! Blir nok å pröve flere oppskrifter
Kom inn på siden din når jeg googlet opp pepperkake oppskrift.
Hatt lyst å lage sånn bruschetta fler ganger.. Så lurte på om du har et merke/ type balsamicoeddik og olivenolje du anbefaler?

Har tittet i butikken et par ganger, men mange å velge i. Vanskelig å velge når jeg ikke har noe peiling på de
På forhånd takk!
~Sara~