Det er sommer og høysesong for høye lunsjsmørbrød på terrassen på hytta. Det er ferien sin det!

Ingredienser

2 skiver Landbrød eller eltefritt brød
cherrytomater , delt i to eller fire biter
1 mozzarella , i skiver
1 neve basilikum
god olivenolje litt
god balsamicoeddik litt
maldonsalt

SLIK GJØR DU

 

Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek dem ved 225 grader (over- og undervarme) i ca 5 minutter, til brødet har tatt litt farge.

Fordel tomater, mozzarella og basilikumblader oppå brødet, og drypp litt olivenolje og balsamicoeddik over. Dryss gjerne litt maldonsalt over – og server umiddelbart.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei 🙂
    Kom inn på siden din når jeg googlet opp pepperkake oppskrift. 🙂 Men endte opp med å titte rundt på fler av oppskriftene dine 🙂 Så mye godt! Blir nok å pröve flere oppskrifter 🙂

    Hatt lyst å lage sånn bruschetta fler ganger.. Så lurte på om du har et merke/ type balsamicoeddik og olivenolje du anbefaler? 🙂
    Har tittet i butikken et par ganger, men mange å velge i. Vanskelig å velge når jeg ikke har noe peiling på de 😛

    På forhånd takk! 🙂
    ~Sara~

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste