* JULEBRØD *
Endelig fikk jeg tak i smør, og da ble det julebrød i år også! Og bra er det, for det er en av mannen min sine favoritter, og alle skal jo gjøres til lags i jula.
Oppskriften er den samme gamle, men i år brukte jeg bare 25 gram gjær og hevet dobbelt så lenge, noe som resulterte i fire luftige og smakfulle brød. Jeg stekte brødene to og to, i to omganger.
Oppskriften finner du HER. Nytes med godt smør og geitost.
Enjoy!
Publisert 18. 12. 2011
Bakte disse deilige julebrødene på lørdag. Suksess kan man si
Puttet tre av dem i fryseren så fort jeg kunne slik at vi har noen igjen til jul, da den ene forsvant raskt.
Det samme skjedde hos oss, skjønner ikke det…
Dette så godt ut!!
Tror jeg låner den oppskriften, for da blir pappan min så glad!!
Jeg fant oppskrift på julebrød på bloggen din – Bakt ti stk…og de smakte fantastisk! Kommer garantert til å bruke denne oppskriften videre – tusen takk for at du delte:)))