Endelig fikk jeg tak i smør, og da ble det julebrød i år også! Og bra er det, for det er en av mannen min sine favoritter, og alle skal jo gjøres til lags i jula.

Oppskriften er den samme gamle, men i år brukte jeg bare 25 gram gjær og hevet dobbelt så lenge, noe som resulterte i fire luftige og smakfulle brød. Jeg stekte brødene to og to, i to omganger.

Oppskriften finner du HER. Nytes med godt smør og geitost.

Enjoy!

EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Bakte disse deilige julebrødene på lørdag. Suksess kan man si 🙂 Puttet tre av dem i fryseren så fort jeg kunne slik at vi har noen igjen til jul, da den ene forsvant raskt.

  2. Jeg fant oppskrift på julebrød på bloggen din – Bakt ti stk…og de smakte fantastisk! Kommer garantert til å bruke denne oppskriften videre – tusen takk for at du delte:)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.