* 2. DESEMBER *

I disse bitende kalde adventstider er det godt å tine seg opp på noe godt og varmt. Denne epletoddyen er både god og varm. Til to trenger du omtrent:

  • 1/2 liter god eplejuice
  • 2 skiver sitron
  • 2 tynne skiver fersk ingefær
  • 7-8 nellikspiker

Varm opp eplejuicen til kokepunktet og tilsett de øvrige ingrediensene. Dra kasserollen av kokeplaten og la toddyen trekke ca 10-15 minutter. Varm opp til kokepunktet og hell toddyen i to glass eller krus. Du kan eventuelt bytte ut nellikspikeren med kanelstang og/eller vaniljestang.

Enjoy!

Skriv ut
  1. Hei Trine. Syns bloggen din er fantastisk og bruker den med jevne mellomrom. Ofte for å imponere samboeren. Men hadde tenkt å imponere syklubben med denne spennende tobbyen.. Men lurte hvordan jeg skulle doble oppskriften. Kan jeg doble kryddene bare eller blir det for mye krydder?

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste