Mai står straks for tur, og med den følger det også med en del små og store anledninger hvor det skal serveres kake i en eller annen variant. Da er kunsten å lage enkle, små og smakfulle munnfuller som rekker til mange. Jeg har her tatt utgangspunkt i den gode, gamle browniesoppskriften min som har fått selskap av en silkemyk sjokoladekrem og friske bær. Prøv det du også til små og store lag, 17. mai, skoleavslutninger, jubileum, fredagskaffe på jobben, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, eller hva det måtte være. Disse godbitene går ned på høykant uansett alder og anledning! Ved å dele kaken opp i mindre biter blir det lite "svinn", og sjokoladekakemonser kan jo bare lange innpå så mange stykker de bare orker. Prøv den du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

BROWNIE

200 g smør
200 g kokesjokolade ,grovt hakket

SJOKOLADEKREM & DEKOR

75 g smør
3 ss kakao

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste