Mai står straks for tur, og med den følger det også med en del små og store anledninger hvor det skal serveres kake i en eller annen variant. Da er kunsten å lage enkle, små og smakfulle munnfuller som rekker til mange. Jeg har her tatt utgangspunkt i den gode, gamle browniesoppskriften min som har fått selskap av en silkemyk sjokoladekrem og friske bær. Prøv det du også til små og store lag, 17. mai, skoleavslutninger, jubileum, fredagskaffe på jobben, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, eller hva det måtte være. Disse godbitene går ned på høykant uansett alder og anledning! Ved å dele kaken opp i mindre biter blir det lite "svinn", og sjokoladekakemonser kan jo bare lange innpå så mange stykker de bare orker. Prøv den du også!
Ingredienser
BROWNIE
200 g | smør |
200 g | kokesjokolade ,grovt hakket |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her