NYTTÅRSMENYEN 2015
Dersom du, i likhet med meg, har ansvaret for nyttårsmenyen er det kanskje på tide å begynne å planlegge hva som skal stå på menyen? Her er mine forslag til nyttårsmeny for nyttårsaften 2015/2016 (klikk på bildene):
# FORRETT # 1
Til forrett foreslår jeg kamskjell med appelsin- og baconsjy:
Alternativt kan jeg friste med en av disse tre deilige forrettene:
FORRETT # 2
FORRETT # 3
FORRETT # 4
Alle forrettene på bloggen finner du samlet her.
# HOVEDRETT # 1
Som hovedrett velger jeg i år reinsdyrfilet med rødvinsaus, plommer, pastinakkrem og Annapoteter.
Har du ikke lyst på reinsdyrfilet kan jeg eventuelt friste med:
HOVEDRETT # 2
HOVEDRETT # 3
HOVEDRETT # 4
# MELLOMRETT #
Som mellomrett serverer jeg ofte en ost eller to, med godt tilbehør:
Du finner mer inspirasjon til ost og tilbehør her.
# DESSERT # 1
Årets dessertforslag er creme brulee med appelsin og kanel.
Men, det er jo også mye annet godt å velge blant, for eksempel:
DESSERT # 2
DESSERT # 3
DESSERT # 4
Alle dessertene på bloggen finner du samlet her.
Mer inspirasjon kan du kanskje finne i mine forslag til nyttårsmeny for 2013 eller 2014? Alle menyene på bloggen finner du samlet her. Eller ønsker du kanskje å satse på fingermat i år? Sjekk da ut denne fingermatmenyen, del 1 + del 2.
Lykke til med planleggingen! Har du bestemt deg for hva som skal stå på nyttårsmenyen i år?
Her blir det elbiler, ovnsstekte grønnsaker og en god hjemmelaget saus. Til dessert blir det iskake
Det høres deilig ut, Jeanette:) Lykke til, og godt nytt år!!
Annapotetene må prøves, de ser veldig gode ut! Steker du de kun i muffinsformen, eller ettersteker du de/svir de med creme brulet-brenner for å få stekeskorpa?
Hvilke servise er skåla du har brukt til kamskjellene fra? Ser i andre tråder at du bruker servise fra Pillivuyt, men kan ikke finne denne skåla i serien deres.
Her vert der kalkun stuffa med masse godt. Kokospudding med bringebærsaus og kanskje ei dronning maud kake
Mye skryt for kamskjellene og reisdyret fra gjestene på nyttårsaften. Til dessert ble det krumkaker med hjemmelaget is ?