BRUSCHETTA MED CHERRYTOMATER OG MOZZARELLA

IMG_5490

Det er sommer og høysesong for høye lunsjsmørbrød på terrassen på hytta. Det er ferien sin det!

Til to porsjoner trenger du:

  • 2 skiver landbrød eller eltefritt brød
  • cherrytomater, delt i to eller fire biter
  • 1 mozzarella, i skiver
  • en neve basilikum
  • litt god olivenolje
  • litt god balsamicoeddik
  • maldonsalt

Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek dem ved 225 grader (over- og undervarme) i ca 5 minutter, til brødet har tatt litt farge.

Fordel tomater, mozzarella og basilikumblader oppå brødet, og drypp litt olivenolje og balsamicoeddik over. Dryss gjerne litt maldonsalt over – og server umiddelbart.

Enjoy!


, ,

3 Kommentarer

  1. Ingrid 11. juli 2013 at 20:56 #

    Du mener vel basilikumblader antar jeg?

    • Trine ;) 11. juli 2013 at 21:01 #

      Det stemmer nok det 🙂 Har rettet opp nå 😉

  2. Sara 9. desember 2013 at 18:34 #

    Hei 🙂
    Kom inn på siden din når jeg googlet opp pepperkake oppskrift. 🙂 Men endte opp med å titte rundt på fler av oppskriftene dine 🙂 Så mye godt! Blir nok å pröve flere oppskrifter 🙂

    Hatt lyst å lage sånn bruschetta fler ganger.. Så lurte på om du har et merke/ type balsamicoeddik og olivenolje du anbefaler? 🙂
    Har tittet i butikken et par ganger, men mange å velge i. Vanskelig å velge når jeg ikke har noe peiling på de 😛

    På forhånd takk! 🙂
    ~Sara~

Legg igjen en kommentar