Det er hektiske dager. Men, hvis solen skulle finne på å titte frem kan det likevel hende at jeg bevilger meg et fem-minutt eller to på terrassen med noe varmt i koppen. Som for eksempel denne sjokoladekaffen med kremtopp. Prøv du også da vel!
Finn frem 2 kopper og:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
2,5 dl | espresso eller sterk kaffe |
3 dl | melk |
75 g | mørk kokesjokolade |
1 | kanelstang |
2 ts | brunt sukker (ca.) |
kremfløte , eventuelt litt lettpisket |
SLIK GJØR DU
Lag espresso eller sterk kaffe. Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele og la det varmes forsiktig opp uten å koke. Rør en gang iblant. Sjokoladekaffen er ferdig når sjokoladen og sukkeret er helt oppløst. Fjern kanelstangen og server umiddelbart, gjerne med en kremtopp i.
Enjoy!
Publisert 19. 3. 2013
Tusen takk for oppskift på en utrolig god sjokoladekaffe.Jeg er stadig innom bloggen din for inspirasjon.
Til middag i dag blir det også Trine mat,nærmere bestemt Kylling tikka.
Å takk, Trine! Da mangler bare sola og varmen. Terrassen har jeg. Ta deg en tur da vel.Jeg skal ordne sjokokaffe med krem 😉
🙂