Det er hektiske dager. Men, hvis solen skulle finne på å titte frem kan det likevel hende at jeg bevilger meg et fem-minutt eller to på terrassen med noe varmt i koppen. Som for eksempel denne sjokoladekaffen med kremtopp. Prøv du også da vel!
Finn frem 2 kopper og:

Ingredienser

2,5 dl espresso eller sterk kaffe
3 dl melk
75 g mørk kokesjokolade
1 kanelstang
2 ts brunt sukker (ca.)
kremfløte , eventuelt litt lettpisket

SLIK GJØR DU

 

Lag espresso eller sterk kaffe. Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele og la det varmes forsiktig opp uten å koke. Rør en gang iblant. Sjokoladekaffen er ferdig når sjokoladen og sukkeret er helt oppløst. Fjern kanelstangen og server umiddelbart, gjerne med en kremtopp i.

Enjoy!

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Tusen takk for oppskift på en utrolig god sjokoladekaffe.Jeg er stadig innom bloggen din for inspirasjon.
    Til middag i dag blir det også Trine mat,nærmere bestemt Kylling tikka.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste