Fargerike fruktspyd
Oppskåret frukt er populært hos både store og små, et sunt og godt alternativ som bør være obligatorisk på ethvert kakebord. Slik serverte jeg frukten i Mathias sitt barneselskap, til glede for både barn og foreldre. Både små og store spiser mer frukt når den er oppskåret, enten det er hverdag eller fest!
Slik gjør du det: Del en vannmelon i to, skjær av litt av bunnen slik at den står støtt. (Alternativt kan du skjære en stor båt ut av melonen, tipset min eldste datter meg om.) Frukt og bær tres deretter på trepinner og stikkes ned i vannmelonkjøttet. Jeg brukte ananas, vannmelon, jordbær og blå druer, men her kan du selvsagt tre på det du selv ønsker.
Enjoy!
Publisert 23. 6. 2012
Det skal jeg også lage i morgen…! og en litt usunn variant der folk kan dyppe spydene i sjokolade 🙂 ha en god helg!
Enkelt og lekkert 🙂
Takk for inspirasjon!
Veldig deilig bursdagsmat. 🙂 Kan jeg spørre om hvor du kjøper de trepinnene?
Det husker jeg ikke helt. Kjøpte et lite lager for noen år siden, men har inntrykk av at de er for salg i velassorterte dagligvareforretninger.
Hei, jeg har et prosjekt på skolen i media hvor jeg skal lage et magasin med temaet er sunnere hverdag. Jeg lurte på om jeg kunne få bruke disse bildene og oppskriftene dine i magasinet?
http://trinesmatblogg.no/2010/11/12/bringeb%C3%A6rfristelse-med-appelsin/
http://trinesmatblogg.no/2013/10/16/pasta-med-rod-pesto-kylling-og-paprika/
http://trinesmatblogg.no/2012/06/23/fargerike-fruktspyd/
Hvis det er et magasin til «privat bruk» i en skoleoppgave kan du fritt benytte bilder og oppskrifter. Dersom det er av kommersiell art er det fint om du sender meg en epost. 🙂
takk for tipset til skolemat!!!
Takk for tipset