I dag kan jeg friste med en deilig parfait med smak av vanilje, smakfull appelsinkaramell, sprø sjokoladesmuler og friske bær. Ordet parfait er fransk og betyr "perfekt". Perfekt iskrem som du lager uten iskremmaskin. Det kan kanskje se komplisert ut ved første øyekast, men det er det ikke dersom du følger instruksjonene mine nedenfor. Og som du vil se kan det aller meste gjøres klart på forhånd, slik at du kan "montere" sammen desserten rett før servering. Vil du gjøre det enda enklere kan du sløyfe marengsen og servere vaniljeparfaiten slik den er. Dette er en dessert du garantert vil imponere med!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
VANILJEPARFAIT
75 g | sukker |
3/4 dl | vann |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her