Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

I dag kan jeg friste med urtebakt laks med kremet risoni og grønnsaker – en frisk og smakfull rett som passer like godt til hverdags som til helgekosen. Den saftige laksen får et sprøtt og aromatisk lokk av panko, basilikum, parmesan og sitronskall, som gir deilig smak og tekstur. Sammen med kremet risoni blandet med sprø brokkolinibiter, soltørkede tomater, rødløk og spinat, blir dette en komplett og innbydende middagsrett full av farger, deilig tekstur og gode smaker.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

URTEBAKT LAKS

600-700 g laksefilet
1/4 - 1/2 ts salt

KREMET RISONI & GRØNNSAKER

1 rødløk , i små terninger
2-3 fedd hvitløk , finhakket

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste