Spis regnbuen og lag en deilig fiskeform med fargerike ovnsbakte grønnsaker og en smakfull paprikasaus. Både grønnsakene og paprikasausen er tilsatt harissa, som er en tunisisk chili- og krydderpasta som er utbredt i hele Nord-Afrika. Harissa består vanligvis av chili, tomat, hvitløk og ulike tradisjonelle krydder, og setter en deilig smak på denne fiskeretten. Dersom du ikke har harissa kan du benytte sambal oelek isteden (se tips).

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

FISK & GRØNNSAKER

600 g torskefilet , laks, ørret, sei eller annen fisk
salt

HARISSAMARINADE

5 ss olivenolje
2-3 ts harissapasta

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste