
En deilig salsa med spennende kombinasjoner, som passer ypperlig til grillmat og som er et spennende innslag på sommerbuffeten. Til 3-4 porsjoner trenger du omtrent:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
1 boks | cherrytomater i båter |
1 | grønt eple i terninger |
1 | rødløk i små terninger |
1/2 | sitron , saften (ca.) |
1-2 ss | hvitvinseddik |
3-4 ss | god olivenolje |
salt og nykvernet sort pepper | |
1 neve | frisk basilikum , hakket |
SLIK GJØR DU
Skjær opp grønnsakene som angitt ovenfor og ha dem i en liten salatbolle. Press sitronsaften over. Rør sammen hvitvinseddik og olivenolje og smak til med salt og pepper. Vend dressingen forsiktig inn i salaten. Til slutt vendes basilikumen forsiktig inn.
Enjoy!
Publisert 17. 7. 2012
Denne ble virkelig frisk og god
Passet bra til grillmat.
Denne salat har blitt vår absolutte favoritt til grillmaten – passer til ALT og frisker opp etthvert kjedelig måltid – takk Trine!
Hei! Vi bruker kokeboka di veldig mye og elsker oppskriftene dine!
Men vi lurer på om du har noen tips til hvordan en kan oppbevare basilikum som en kjøper fersk i butikken? Må man bare bruke den opp kjapt etter å ha kjøpt den, eller finnes det et godt tips til å få den til å holde seg lenge?