Det er sommer og det er grilltid! Server gjerne fargerike grønnsaksspyd og hjemmelaget ketchup til pølsene!
Ingredienser
gode grillpølser | |
squash , i tykke skiver | |
rød paprika , i store biter | |
gul paprika , i store biter | |
småløk | |
olivenolje | |
flaksalt | |
Hjemmelaget ketchup |
SLIK GJØR DU
Ha småløken i kokende vann og la det trekke i ca. 1 minutt. Hell av vannet, tilsett iskaldt vann og la løken ligge i vannet i ca. 1 minutt. Hell av vannet og skrell løken. Skjær opp de øvrige grønnsakene som angitt ovenfor. Finn frem grillspyd og tre dem på. Pensle grillspydene med litt olivenolje og krydre med litt flaksalt.
Grill pølsene og grillspydene, først på indirekte varme i 3-4 minutter, og deretter over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.
Server pølser og grønnsaksspyd med hjemmelaget ketchup (eller annen god ketchup/grillsaus) som tilbehør.
Skjær gjerne pølsen opp i biter og tre pølsebitene på spydene sammen med grønnsakene, så har du et smakfullt «ventepølsespyd» som garantert vil falle i smak!
Velbekomme!
Heldigvis er det nå flust av gode grillpølsevarianter. Og til grove og smakfulle grillpølser hører også en god øl til! Har vel en følelse av at det er flest kvinner på trines matblogg (!?) og da drister jeg meg til å si: Overrask mannen din med en spennende øl til grillpølsene! Du kan finne noen gode tips om valg av øl til pølser (og andre grillretter) på min ølblogg: https://henning58.wordpress.com/category/ol-til-mat/polse/
Hei! Liker bloggen din.
Har du noen oppskrifter med couscous? Eller hummersuppe?