Det er sommer og det er grilltid! Server gjerne fargerike grønnsaksspyd og hjemmelaget ketchup til pølsene!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

gode grillpølser
squash , i tykke skiver
rød paprika , i store biter
gul paprika , i store biter
småløk
olivenolje
flaksalt
Hjemmelaget ketchup

SLIK GJØR DU

Ha småløken i kokende vann og la det trekke i ca. 1 minutt. Hell av vannet, tilsett iskaldt vann og la løken ligge i vannet i ca. 1 minutt. Hell av vannet og skrell løken. Skjær opp de øvrige grønnsakene som angitt ovenfor. Finn frem grillspyd og tre dem på. Pensle grillspydene med litt olivenolje og krydre med litt flaksalt.

Grill pølsene og grillspydene, først på indirekte varme i 3-4 minutter, og deretter over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.

Server pølser og grønnsaksspyd med hjemmelaget ketchup (eller annen god ketchup/grillsaus) som tilbehør.

Tind grillpølser med grønnsaksspyd

Skjær gjerne pølsen opp i biter og tre pølsebitene på spydene sammen med grønnsakene, så har du et smakfullt «ventepølsespyd» som garantert vil falle i smak!

Velbekomme!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste