Familiens pizzafavoritter serveres på deilig surdeigsbunn. Denne er toppet med hvit pizzasaus, coppaskinke, oliven og fior de latte. Fior de latte er en fastere type mozzarella fra Sør-Italia som er perfekt til pizza. Osten får du kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker. Dersom du ikke får tak i det kan du selvsagt benytte mozzarella eller gulost isteden.
PS. Dersom surdeigsbakst er ganske nytt for deg anbefaler jeg deg å ta en titt på innleggene under "tips" avslutningsvis. Her har jeg samlet det du trenger for å komme i gang. Her finner du også oppskrift på andre typer pizzabunner dersom du har lyst til å lage pizza uten surdeigsbunn.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
PIZZABUNN
100 g | surdeigstarter |
300 g | vann |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her