Familiens pizzafavoritter serveres på deilig surdeigsbunn. Denne er toppet med hvit pizzasaus, coppaskinke, oliven og fior de latte. Fior de latte er en fastere type mozzarella fra Sør-Italia som er perfekt til pizza. Osten får du kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker. Dersom du ikke får tak i det kan du selvsagt benytte mozzarella eller gulost isteden.

PS. Dersom surdeigsbakst er ganske nytt for deg anbefaler jeg deg å ta en titt på innleggene under "tips" avslutningsvis. Her har jeg samlet det du trenger for å komme i gang. Her finner du også oppskrift på andre typer pizzabunner dersom du har lyst til å lage pizza uten surdeigsbunn.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

PIZZABUNN

100 g surdeigstarter
300 g vann

HVIT PIZZASAUS

300 g crème fraîche eller rømme
1-2 fedd hvitløk , finhakket

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste