Familiens pizzafavoritter serveres på deilig surdeigsbunn. Vi er skjønt enige om at surdeig tar pizzaen til nye høyder. Prøv det for eksempel på Pizza Diavola, som er en smakfull og spicy klassiker som garantert vil piffe opp pizzakvelden din - deilig surdeigsbunn med en fyldig tomatsaus, chilisalami og 'nduja, mozzarella og sorte oliven. Dette er spicy saker, og det er nok ikke uten grunn at den også omtales som "Djevelens pizza".
PS. Dersom surdeigsbakst er ganske nytt for deg anbefaler jeg deg å ta en titt på innleggene under "tips" avslutningsvis. Her har jeg samlet det du trenger for å komme i gang. Her finner du også oppskrift på andre typer pizzabunner dersom du har lyst til å lage Pizza Diavola uten surdeigsbunn.
Ingredienser
PIZZABUNN
100 g | surdeigstarter |
300 g | vann (ca. 20 grader) |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her