Her er det lange dager og korte netter med korrektur, bilderedigering og design av den nye kokeboken min "Trines kokebok for unge kokker". Da blir det lite tid til å lage nye retter for bloggen, og jeg deler derfor en av mine favoritter fra den siste kokeboken min "Trines hverdagsmat", nemlig disse fargerike og crispy sommerrullene med peanøttsaus.
Hver gang jeg lager sommerruller, eller ferske vårruller som de også kalles, blir jeg overrasket over hvor godt det smaker med noe så sunt og enkelt som mengder med friske grønnsaker i tynt, mykt rispapir. Det sprø og harde rispapiret blir mykt og medgjørlig når du dypper det i varmt vann. Deretter er det bare å fylle det med knasende grønnsaker i regnbuens farger, og rulle det sammen. La dette bli den nye tacoen!
Ingredienser
SOMMERRULLER
12 ark | rispapir |
1 porsjon | risnudler |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her