Jeg er, og har alltid vært, en skikkelig pappajente. I barndommen var pappaen min den peneste, flinkeste og sterkeste av alle, og som fikset det aller meste. Helt til mamma begynte å jobbe, og pappa måtte ta ansvar for middagene når mamma jobbet lange dager. Da fikk han et par riper i lakken, for da gikk det i kjøttpølser og fiskekaker, annenhver dag - begge i brun posesaus og med poteter, og totalt blottet for grønnsaker. Pappa elsker å minne meg på denne tiden da han fikk utfolde seg fritt på kjøkkenet, og hevder med et glimt i øyet at han er en av de viktigste inspirasjonskildene jeg har hatt i matveien. Jeg klarer ikke helt å se den sammenhengen, og i rent trass kommer det her en enkel og kjempegod oppskrift på hjemmelagde seikaker, som selvsagt er helt fri for brun saus og med en deilig råkostsalat til.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SEIKAKER

800 g fersk fiskefilet
1 1/2 ts salt

FENNIKELSALAT

1 fennikel , finsnittet
1 liten rødløk , i tynne båter

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste