Hjemmelaget riskrem er for mange en tradisjonell avslutning på julemiddagen. Det er det også hos oss - toppet med deilig hjemmelaget bringebær- eller jordbærsaus. Og kanskje er det noen som har puttet en mandel oppi grøten også - hvem vinner den lille pakken som står oppå kjøkkenvifta i år? Oppå riskremen smaker det ekstra godt med litt krønsj, for eksempel grovt hakkede brente mandler. Dersom du også skal ha mandel i grøten må du huske på å skålde den først, slik at det ikke blir noen som helst tvil om hvem som er den heldige vinneren av årets mandelgave.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
RISKREM
500 g | risengrynsgrøt (avkjølt) |
1/2 | vaniljestang (kan sløyfes) |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her