En smakfull relish gir pølser og hamburgere det lille ekstra. Denne relishen ble servert som tilbehør til de voksnes bursdagspølser i Mathias sin 4 års dag:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

12 cherrytomater delt i båter
1 rød paprika finhakket
1/4 rødløk finhakket
4 vårløk finsnittet
1 fedd hvitløk finhakket
2 ss olivenolje
sitronsaft (litt)
1 klype sukker
salt
nykvernet sort pepper
frisk koriander , finhakket (litt)

SLIK GJØR DU

Skjær opp grønnsakene som anvist ovenfor. La tomatene renne litt av før du tilsetter tomatene. Ha i oljen, og smak til med sukker og krydder. La gjerne relishen stå å trekke litt før servering, slik at alle de gode smakene får satt seg.

Serveres som tilbehør til pølser og hjemmelagede pølsebrød, hamburgere eller grillmat, for eksempel.

Enjoy!

Skriv ut
  1. Prøvde denne, men hvor jeg ga den et oppkok sammen med en boks hermetiserte tomater. Jeg bruker ALLTID de fra S&W, gjerne vinmodnede.
    Nydelig til pølser! Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste