Å lage et lite festmåltid er ikke noen sak når du benytter gode råvarer. Reinsdyrkjøtt er en fantastisk råvare, og benytter du steketermometer, har du full kontroll på kjernetemperaturen og er nærmest garantert et saftig, mørt og smakfullt resultat. Tilbehøret serveres i en og samme form, nemlig en smakfull rotfruktgrateng. Det hele toppes av eple- og portvinsaus med deilige, søte og møre småløk. Ypperlig søndagsmiddag eller gjestemat!

Oppskriften er hentet fra min nye kokebok Trine inviterer - og kan dobles eller tredobles alt etter hvor mange dere blir rundt bordet.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

REINSDYRSTEK

800 g reinsdyrstek (surret)
salt og pepper

ROTFRUKTGRATENG

200 g poteter , i skiver
150 g søtpotet , i skiver

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste