LobNobs er saftige og smakfulle biter laget av 70% hvitfiskfilet. LobNobs finner du i frysedisken, og etter opptining kan den benyttes naturell eller tilsettes i varme retter. På menyen i dag står en påleggsalat med mange gode smaker. Den passer for eksempel godt å servere på høye lunsjsmørbrød eller på en helt vanlig brødblings. Til ca ett glass med deilig påleggsalat trenger du:
Ingredienser
1,5 dl | creme fraiche |
1/2 dl | majones |
1 ss | presset sitronsaft |
1/4 | rød chili , finhakket (ca.) |
salt og hvit pepper | |
1 | lite eple , skrelt og skjært i små terninger |
1 | vårløk , finsnittet |
1/4 | fennikel , i små biter |
1/4 | rødløk , i tynne båter |
gressløk , finsnittet | |
1 | pakke LobNobs , i biter |
SLIK GJØR DU
Rør sammen crème fraîche, majones og finhakket chili. Smak til med sitronsaft, salt og hvit pepper.
Skjær opp grønnsakene son anvist i oppskriften og rør dem inn i majonesblandingen. Smak til med finsnittet gressløk og eventuelt litt mere salt og pepper.
Skjær LobNobs opp i passende biter og vend dem forsiktig inn i salaten.
Serveres på brødmat, gjerne sammen med salat, epleskiver og en skvis sitron.
Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.
Enjoy!
(Denne oppskriften er utviklet etter oppdrag fra Sibelia. Du kan lese mer om LobNobs her.)
Fantastisk flotte bilder, Trine!
Ønsker deg en fin uke 🙂
Dette så godt ut! må prøves 😀
Godt så det ut, ja dette skal jeg prøve når jeg blir frisk 🙂
Takk for god idé! Er alltid på jakt etter noe nytt og godt på påleggsfronten. Dette skal på «må-prøve-lista» 🙂
Super salat, har nettopp laget den: frisk og VELDIG GOD!
Hvor lenge holder denne seg?:)