
LobNobs er saftige og smakfulle biter laget av 70% hvitfiskfilet. LobNobs finner du i frysedisken, og etter opptining kan den benyttes naturell eller tilsettes i varme retter. På menyen i dag står en påleggsalat med mange gode smaker. Den passer for eksempel godt å servere på høye lunsjsmørbrød eller på en helt vanlig brødblings. Til ca ett glass med deilig påleggsalat trenger du:
Ingredienser
1,5 dl | creme fraiche |
1/2 dl | majones |
1 ss | presset sitronsaft |
1/4 | rød chili , finhakket (ca.) |
salt og hvit pepper | |
1 | lite eple , skrelt og skjært i små terninger |
1 | vårløk , finsnittet |
1/4 | fennikel , i små biter |
1/4 | rødløk , i tynne båter |
gressløk , finsnittet | |
1 | pakke LobNobs , i biter |
SLIK GJØR DU
Rør sammen crème fraîche, majones og finhakket chili. Smak til med sitronsaft, salt og hvit pepper.
Skjær opp grønnsakene son anvist i oppskriften og rør dem inn i majonesblandingen. Smak til med finsnittet gressløk og eventuelt litt mere salt og pepper.
Skjær LobNobs opp i passende biter og vend dem forsiktig inn i salaten.
Serveres på brødmat, gjerne sammen med salat, epleskiver og en skvis sitron.
Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.
Enjoy!
(Denne oppskriften er utviklet etter oppdrag fra Sibelia. Du kan lese mer om LobNobs her.)
Fantastisk flotte bilder, Trine!
Ønsker deg en fin uke
Dette så godt ut! må prøves
Godt så det ut, ja dette skal jeg prøve når jeg blir frisk
Takk for god idé! Er alltid på jakt etter noe nytt og godt på påleggsfronten. Dette skal på «må-prøve-lista»
Super salat, har nettopp laget den: frisk og VELDIG GOD!
Hvor lenge holder denne seg?:)