Saftige grillspyd med kylling og vårløk, penslet med en deilig, litt sticky yakitorisaus – det blir ikke stort bedre enn det. Kylling yakitori er japansk “comfort food” på grillspyd, der mørt kyllingkjøtt pensles generøst med en smakfull yakitorisaus mens det grilles, slik at sausen karamelliserer og gir både sødme, salt og umami.
Resultatet er uimotståelige kyllingspyd som passer like godt som smårett eller forrett servert med litt ris, eller som en del av et større japansk-inspirert måltid. Server dem gjerne med en japansk agurksalat som tilbehør.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
YAKITORISPYD AV KYLLING
| 600 g | kyllinglårfilet |
| 1/2 bunt | vårløk , den hvite og lysegrønne delen |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her