Man kan vel aldri få nok oppskrifter på fiskesupper! Her er en kremet variant, med blant annet deilig torsk (men du kan benytte andre fiskeslag også), rotgrønnsaker og rød pesto. Suppen er fyldig og smakfull, med en deilig balanse mellom de milde smakene fra fisken og den krydrede røde pestoen. Rotgrønnsaker og rød paprika gir en deilig sødme og tekstur, som sammen med den kremete sausen gjør dette til en suppe du vil lage igjen og igjen. Perfekt når det nå går mot litt kjøligere dager og du har lyst på noe varmt, enkelt og godt!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

400-500 g torskefilet , laks, ørret, sei el.
nøytral olje til steking

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste