Marinerte kyllingspyd er alltid et populært innslag når du skal servere meze. Her har jeg marinert kyllingen i en blanding av yoghurt og harissa. Harissa er en tunisisk chilipasta som er utbredt i hele Nord-Afrika. Harissa består vanligvis av chili, tomat, hvitløk og ulike tradisjonelle krydder. Kyllingspydene kan tilberedes på grillen eller på koketoppen (og deretter en snartur inn i stekeovnen). Serveres med tilbehør etter smak, for eksempel honningbakt gulrotsalat og en deilig sitron- og basilikumdipp.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

HARISSAMARINERT KYLLING

600 g kyllingfilet
1 ss gresk yoghurt

HONNINGBAKT GULROT MED CHILI

600 g gulrot
3 ss olivenolje

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste