Legg noe godt på grillen i sommer, som for eksempel ytrefilet av storfe, som får kose seg på indirekte varme vel og lenge til kjernetemperaturen kryper opp mot 56-58 grader. Som tilbehør anbefaler jeg chilismør og en fruktig, søt og litt spicy salat med jordbær, tomat og chili - en nydelig kombo!

Har du lyst på et vintips til retten? Sjekk ut Sara Døschers spennende vinanbefaling til disse gode smakene - velbekomme!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KJØTT & POTETER

700-800 g ytrefilet av storfe
nøytral olje

CHILISMØR

250 g smør (mykt)
1 rød chili , finhakket

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste