Disse supersprø frøknekkebrødene med surdeig er frokostfavoritten for tiden. Jeg bruker vanligvis aktiv surdeigstarter, noe som gir til ekstra porøse knekkebrød. Du kan også benytte surdeigsrester (det som blir til overs etter at du har matet surdeigstarteren), noe som gir tynnere og litt mer syrlige knekkebrød.
Varier med ulike frø og kjerner, ca. 300 gram til sammen. Pass bare på at deigen (etter å ha hvilt litt) er grøtete og enkel å fordele utover bakebrettene.
Dersom surdeigsbakst er ganske nytt for deg anbefaler jeg deg å ta en titt på tipsene avslutningsvis.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
200 g | surdeigstarter eller surdeigrester |
5 dl | vann |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her